Masterclass and good fun@ Duden 27/1

2017 gästades Duden av många från den absoluta eliten av vår bransch, detta gör det svårt att höja nivån för 2018 MEN!!! Det finns ett par sköna lirare som ännu inte varit hos oss och som vi verkligen vill ge folket i jönköping en chans att hänga med!

Vi börjar 2018 med en riktig stänkare i dubbel bemärkelse. Från Tjoget i Stockholm, en av anledningarna till att Sverige fick en bar som tog sig in på ” The Worlds 50 Best Bars” ⚡️, en av de vassaste vårt land har samt en ambassadör för Fernet, låt oss presentera Patrik Tapper💥💥💥

Lördag den 27/1 kl 17:00 håller Patrik en masterclass med Fernet på Duden👌 det snackas gött, vi löser snacks å Tapper löser drinkar🍸 typ 1,5 timma håller det på och det är extremt begränsat med plats så BOKA asap👍

Ca kl 19:00 å framåt kommer Patrik gästa oss i baren och leverera cocktails ur den högre skolan så vill man unna sig sig nåt speciellt lördag 27/1 så är det på Duden man skall hänga! 

En unik drinklista för kvällen med fokus fernet kommer finnas så till branschfolk, vänner å alla göttegrisar i jönnet, missa inte detta! 

2018 börjar helt klart på en bra nivå med besök av självaste Tjoget, det blir liksom inte möe bättre🕺💃

Boka bord till masterclass samt middag/drinkar på boka@elduderino.se eller 036-291 24 37

//
The Dudes