Om_duden.jpg
 
 

Om El Duderino

Våga lär, våga bli duktig och våga visa dig grym

El Duderino öppnades i Maj 2014 med skyhöga ambitioner, vi ville bli unika, vi ville bli den krog Jönköping saknade och vi gav oss själva fan på att vi skulle våga bli grymma!

 
 

Vi ville absolut inte bli mediokra eller nöja oss med att bli helt ok utan vi ville ge Jönköping en plats att gå till för dem som tröttnat på att unna sig på just en medioker eller helt ok nivå. Vi ville öppna en krog med kunskap, en krog som utbildar, en krog som bryr sig och en krog som vågar!

Med ödmjukhet, passion och varma hjärtan har vi lagt ned delar av vår själ i att försöka sätta Jönköping på kartan när det kommer till sprit & cocktails

Åren har gått och El Duderino har blivit en krog där endast de bästa får jobba, vi har blivit en välbesökt bar av Sverigeeliten inom branschen, vi har blivit en krog som spritproducenter från hela världen väljer att besöka och vi har blivit den krog där importörer ställer sina rariteter på våra hyllor. 

Vi har prisats som ”Årets bästa bar i Jönköping” samtliga år sedan vi öppnade vilket vi givetvis är mycket stolta över.

leban.jpg
IMG_2769.jpg
IMG_0131.JPG
s

Vår största belöning hittills kom dock i oktober 2017 då den Svenska Spritakademin utsåg oss till Sveriges bästa spritkrog, något vi är helt lyriska över

Vi kan nu med enorm stolthet säga att vi har satt Jönköping på spritkartan

Vi kan med lika stor stolthet säga att El Duderino blivit den krog som vi så gärna ville!

”Våga lär, våga bli duktig och våga visa dig grym”

— El Duderino

Vinnare av "Årets spritkrog" 2017.

Vinnare av "Årets spritkrog" 2017.

IMG_4248.jpg

instagram elduderino_jkpg